Головна Новини України Число поранених через обстріл Синельниківського району зросло, серед них – двоє дітей

Число поранених через обстріл Синельниківського району зросло, серед них – двоє дітей

by Max

Офіс генерального прокурора повідомив про зростання до шести числа поранених внаслідок обстрілу Синельниківського району Дніпропетровської області. Серед них – двоє дітей.

«За даними слідства, ввечері 19 березня 2024 року військові РФ обстріляли з артилерії Великомихайлівську громаду Синельниківського району. Постраждали шестеро місцевих мешканців. З них двоє – діти. Їх госпіталізовано до медзакладу. Внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки, господарські споруди, лінії електропередач, газогони», – йдеться в повідомленні.

В ОГП додали, що за процесуального керівництва Синельниківської окружної прокуратури розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни.

Раніше голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомляв про п’ятьох поранених через обстріл Синельниківського району, серед них – родина з чотирьох осіб. Згодом голова ОВА також уточнив, що потерпілих шестеро, серед них – 13-річна дівчинка і 15-річний хлопець.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Новини по темі