Головна Новини спорту Мудрик і Де Дзербі знову в одному клубі? Маленького генія сватають у Челсі

Мудрик і Де Дзербі знову в одному клубі? Маленького генія сватають у Челсі

by Max

Керівництво лондонського футбольного клубу «Челсі» зацікавлене у послугах італійського наставника «Брайтона» Роберто Де Дзербі.

Про це повідомляє Football Insider. 43-річний італієць – один із кандидатів на посаду коуча «Челсі».

«Маленький геній» (саме таке прізвисько дали Де Дзербі ще в академії «Мілана») успішно проводить сезон в АПЛ разом із «чайками». Зараз команда посідає восьме місце у таблиці чемпіонату Англії, маючи у своєму активі 35 очок після 22 турів.

Якщо Де Дзербі справді показує хороші результати із «Брайтоном», то Грем Поттер із «Челсі» явно провалює сезон. «Пенсіонери» знаходяться на 10-му місці в таблиці АПЛ, вилетіли з Кубка Англії та Кубка англійської ліги, а також програли перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Борусії Д». За наявною інформацією, президент клубу Тодд Боелі довіряє Грему Поттеру і дає йому час для того, щоб відновити довіру фанатів клубу. Але також Поттер вже шукає заміну.

Цікаво, що у складі «Челсі» виступає український вінгер Михайло Мудрик, який у зимове трансферне вікно перебрався до «синіх» із «Шахтаря». Мудрик виступав у донецькому клубі з 2018 до 2022 року, а з 2021 по 2022 наставником «гірників» був саме Роберто Де Дзербі, звідки італієць і перебрався до «Брайтона».

Новини по темі