Головна Lifestyle Довіра та індивідуальний підхід: яким має бути прийом у косметолога

Довіра та індивідуальний підхід: яким має бути прийом у косметолога

by Max

Чим краще складуться стосунки косметолога та пацієнта, тим ефективнішою та довгостроковішою буде стратегія роботи над зовнішністю – і тим швидше пацієнти звикнуть до регулярних візитів до косметолога, як і до інших лікарів. Так-так, фахівці, які відповідають за твою красу та здоров’я, повинні мати медичну освіту, адже вони не ремісники, а лікарі! І якщо на прийомі тобі не показали диплом на перше прохання, це привід задуматися – а чи правильного косметолога ти вибрала?

Підхід «Спеціаліст краще знає», як і раніше, працює, але тепер до нього додається друга частина: «Пацієнт має право знати».

Зміни на краще

За статистикою Міжнародного товариства естетичної пластичної хірургії ISAPS, найпопулярніша у світі нехірургічна процедура – ботулінотерапія, на другому місці – ін’єкції гіалуронової кислоти. При цьому зараз у моді природна краса, де не видно руки фахівця, і лікарі-косметологи підтримують цей тренд.

У наші дні багато пацієнтів обирають комплексний підхід до краси – наприклад, покращення обличчя в цілому, а не лише губ чи чола – та процедури з коротким терміном реабілітації. І це зрозуміло: коли життя насичене подіями, важливо вийтив люди після косметолога якнайшвидше. І не менш важливо, щоб фахівець ніс відповідальність і за твоє здоров’я, попереджаючи про рідкісні, але можливі побічні ефекти.

Приємно, що ринок естетичної косметології поступово очищається від «сірих» фахівців, неякісних препаратів та неперевірених методик. Тепер ти розумієш, що косметолог має не тільки зробити те, про що ви домовлялися, а й показати сертифікати, пояснити деталі… і не ховати препарати! Як і в поліклініці на щепленні, ти маєш право знати, які засоби фахівець використовуватиме і який у них термін придатності. Курс на правду допомагає фахівцям надавати лише якісні послуги та чесно відповідати на всі твої запитання!

Новини по темі